ПодіїМолитва

Чудо-ікона на Прикарпатті повертає людей з того світу

15:00 30 січ 2019.  3240Читайте на: УКРРУС

Завдяки чудотворній іконі 18-річна дівчина вийшла з коми і одужала.

У листопаді минулого року на Прикарпатті юна дівчина потрапила в аварію і впала в кому. Лікарі не давали батькам чіткої відповіді, адже стан був тяжким, - радили тільки молитися. 

"Лікарі впевнено нічого не говорили, тому що випадок нелегкий. Тобто ніяких гарантій нам ніхто не міг дати, це травма мозку і кома ... Нам говорили моліться і терпіть", - згадує з болем отець Юрій. 

Батьки звернулися до отця Володимира Вінтоніва - настоятеля храму св. Іоанна Хрестителя, в якому знаходиться чудотворна ікона Матері Божої Ласкавої Станіславівської. Вже багатьох зцілила молитва біля ікони.

Ікона Матері Божої Ласкавої Станіславівської

За словами батька кожен день, поки дівчина перебувала в комі, він з лікарні біг до церкви на молитву за одужання доньки. Згодом біля ікони вже молилися родичі, близькі та знайомі родини. На дев'ятий день отець Володимир прийшов до дівчини в лікарні, помолився і залишив маленький образок ікони Матері Божої Ласкавої Станіславівської. 

В той день Світлана відкрила очі. 

"На дев'ятий день вона вийшла з коми, говорити вона ще не могла, але почала нас впізнавати. Коли вже могла говорити - молилася. Вона сама розуміє, що це у неї, як друге народження", - каже батько.

 Батьки дівчини називають цей випадок дивом і дякують Богові і його Матір за зцілення дочки яке вона отримала завдяки іконі Матері Божої Ласкавої Станіславівської. 

"Щодня дочка йде на поправку, молиться і дякує в першу чергу Богу, Богородиці і всім, хто просив у молитвах до Бога одужання для неї. Зараз закінчується курс лікування і потрібно буде проходити діагностику, щоб оцінити стан здоров'я", - каже батько. 

Чоловік упевнений, все що допомогло дочки повернутися до життя завдяки волі зверху: "Лікар, який першим оглядав дочка сказав, що вона вже була там, на тому світі. В той момент лікар повинен бути в Києві, але це не просто збіг обставин, що він в потрібний час був тут. Це також повністю воля Божа ". 

"Вихід з коми - це зцілення я завжди прирівнюють до воскресіння, тому що фактично людина однією ногою вже знаходиться на тому світі. Це одне з таких найбільших чудес, які дарує Богородиця через свій чудотворний образ Матері Божої Ласкавої Станіславівської", - впевнений отець Володимир Вінтон .

Фото: сборник-молитв

Ольга Левкун

Найпопулярніше