СуспільствоПаломниця

Оксана Марченко випустила новий фільм "Паломниця" про одержимих людей

12:57 14 тра 2021.  415Читайте на: УКРРУС

Оксана Марченко випустила нову серію "Паломниці" про одержимих.

У ній показані долі людей, яких називають "біснуватими". Медицина не в силах поставити їм діагноз і, відповідно, допомогти. А в святих місцях їх немов вивертає навиворіт. 

"Ці люди віддають свої життя служінню злу. Швидше за все, вони не беруть участі в церковних таїнствах і не збираються позбавлятися від злих духів, а при згадці Бога, молитви або чогось святого можуть лихословити, ставати агресивними і навіть небезпечними... Це означає, що людині потрібна духовна допомога... Якщо все залишити як є, підсумок доль цих людей-печаль, депресія і вічне мука, уготоване їм ще в цьому житті. Чи є варіанти? Бувши. Покаяння... але тут, як кажуть, господар-пан..." - написала Оксана Марченко на своїй сторінці в Instagram. 

У цій серії телеведуча вирушила в паломництво до Свято-Успенської Почаївської Лаври. Саме тут "одержимі" знаходять умиротворення. Для них навіть відбувається спеціальна служба, яка прихована для сторонніх очей. Але у фільмі Оксани Марченко її можна побачити. 

Також про одержимість можна дізнатися з перших вуст. Дві дівчини, які вже кілька років живуть в постійній боротьбі зі злими силами, розкажуть, чого їм це коштує і як вони справляються. Хоча тут і слів не потрібно, є можливість все самим побачити, адже потойбічні сутності не дрімають і мучать своїх жертв практично безперервно. 

Новий фільм вже доступний до перегляду на офіційному YouTube-каналі Оксани Марченко. А якщо хочете поділитися своєю історією, як віра в Бога допомогла вам пережити життєві труднощі, заходьте на сайт palomnitsa.com.ua і стаєте душевним донором.


 

Євген Медведєв

Найпопулярніше